Hotel

Hotel BorsodChem***

Kazincbarcika egyetlen wellness szállodája a Bükki Nemzeti Park lábánál várja kikapcsolódásra vágyó és üzleti ügyekért a városba érkező kedves vendégeit.

A szálloda könnyen megközelíthető, Miskolc felől közvetlenül a városba érkező 26-os számú főútról nyíló kis utcában található. A modern háromcsillagos épület 2 emeleten 35 kétágyas szobában és 6 apartmanban kínál kényelmes pihenést vendégei részére.

A szálloda elegáns étterme, exkluzív különterme és jól felszerelt konferenciaterme rendezvények ideális helyszíne, melyet kollégáink gasztronómiai különlegességekkel, rugalmas hozzáállással, kreatív ötletekkel tesznek átlagon felülivé.

A szórakozás és kikapcsolódás tekintetében nemcsak a szálloda, hanem a város és környéke is számos lehetőséget kínál. Míg a hotelben szauna, fitness terem, pihenő részleg gondoskodik arról, hogy vendégeink tökéletesen kikapcsolódjanak, felfrissüljenek, addig a szomszédos épületben tekepálya található, de a környék adta kirándulási lehetőségek száma is végtelen az erdőkkel övezett, dombokkal körülölelt vidéken.

Szállodánk egész évben nyitva tart 0-24 óráig.

Partnerünk a Hotel Fremon*

hotel_fremon_logoerror: Content is protected !!